28 Ocak 2014 Salı

Aşka Son Şans film özeti


Nefes kesecek 93 dklık film sizleri bekliyor. Aşka Son Şans yapımcısı ise Guy Tannahill . 2008 yapımı filmi Joel Hopkins yönetmiştir. Dustin Hoffman,Emma Thompson,Michael Landes,Kathy Baker,Eileen Atkins , Aşka Son Şans filminin başrollerini üstleniyor. Joel Hopkins ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Aşka Son Şans konusu ise ; Yaşın önemi olmadan yeni başlangıçları kutlayan bir film.

 

New York'lu Harvey Shine, bir jingle yazarı olarak çıkmaza girmiş işini kaybetme noktasındadır. Patronundan son bir şans koparmıştır. Önce haftasonunda Londra'ya kızının düğününe gidecek ve pazartesi günü önemli bir toplantı için geri dönecektir.

 

Kızının kilisede yürümek için üvey babasını seçtiğini öğrendiğinde yıkılmış bir halde, düğün yemeğine kalmadan havaalanına geri döner. Fakat uçağı da kaçırmıştır, böylelikle işini devam ettirme şansını da.

 

Bunca sıkıntı arasında havaalanında bir kadeh içki içerken, onun hayatını derinden etkileyecek bir sürprizle karşılaşacaktır. Bu sürpriz 40'lı yaşlarında, duygusal ve bir onun kadar bir ilişkiye ihtiyacı olan bir kadındır.
Başka Söze Gerek Yok – Enough Said 2013 Türkçe Altyazılı izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder